Sax and the Pretty.nl

15 jan 2015

Gele rakker

Geschreven door Femke, in Fashion


“Wat bezielt jou dan?” zeg je denk ik wel vaker tegen jezelf wanneer je in de paskamer in de spiegel kijkt. Precies dat schreeuwde ik naar mezelf, toen ik bovenstaande goudgele rakker over mijn hoofd had getrokken. Ik negeerde de stem in mijn hoofd, draaide nog een rondje en liep naar de kassa.

Cos! Ik heb deze kledingwinkel helemaal ontdekt. Liep ik er vroeger met een grote boog omheen omdat ik dacht dat er alleen oma’s winkelden, zo kon ik er onlangs mijn complete gage van afgelopen concerten weer inleveren.

In eerste instantie raakte ik niet verliefd op de kleur van deze nieuwe vriend, maar op hoe hij aanvoelt. Super zacht en een mooie kwaliteit stof!

Nog nooit eerder haalde ik het in mijn hoofd om iets geels over mijn hoofd te trekken. Het is zo’n hippe kleur op het moment en ik word er vrolijk van. Daarnaast heb ik mezelf een klein verbod opgelegd om niet nog meer zwart te kopen. Dat is geloof ik wel gelukt, het kan ook nooit eens normaal! Hij matcht wel heel goed bij mijn saxofoon.

Oh en 100% katoen, da’s ook fijn!

Schiet op, want de sale bij Cos duurt nog maar even!

Psst: Mijn allereerste video staat online! Klik hier om ‘m te bekijken en abonneer je gelijk op mijn Youtube kanaal om de volgende niet te missen! 

Reacties

 1. Marielle schreef:

  Wat een apart kleurtje zeg, leuk!

 2. Bente schreef:

  Ik vind de kleur fantastisch! Kan ik ook wat van leren met mijn eeuwige zwart..

 3. Sas schreef:

  Wat een vrolijk kleurtje!

 4. Shanti schreef:

  Wat een geweldige trui! <3

 5. Nicole schreef:

  Wat een ontzettend mooie kleur. Ik wil ook nog erg graag zo´n mooie gele trui. Die ik had gekocht was na 1x dragen helaas al helemaal lelijk geworden.

  • Femke schreef:

   Oh jammer. Dat wilde ik trouwens nog zeggen: de kwaliteit van Cos is echt heel goed. Ben zelf ook die winkels zo beu waarvan de kleding na een keer wassen er al niet meer uitziet of soms zelfs al kapot in de winkels hangt. Bah. Cos is super! x

 6. Moniek schreef:

  Mooi kleurtje! Lijkt me een hele fijne trui, ik houd van vrolijke kleurtjes in mijn kleding.

 7. Iris schreef:

  Leuke trui! Moet ik toch maar eens een keertje bij Cos binnen kijken.

Laat een reactie achter