Sax and the Pretty.nl

9 dec 2014

Hoe krijg je binnen 2 minuten moeiteloos 3 keer zo lange wimpers?

Geschreven door Femke, in Beauty Review


Het is iets waar ik het meest tegenop kijk wanneer het weer zover is. Je dipt het borsteltje tien keer in het flesje, draait het tig keer driftig rond totdat het bijna breekt, om vervolgens een brokkelig klontje naar boven te vissen die je gelijkmatig over je wimpers probeert te verdelen. Je ontkomt er niet aan: het is weer tijd om een nieuwe mascara te kopen.

En dus liep ik met opgeheven hoofd, maar met ingezakte wimpers de Douglas binnen richting mijn oude vertrouwde Dior schap. Maar af en toe wil je gewoon iets nieuws proberen. Dat zag ook het Benefit meisje. Haar wimpers reikten ongeveer tot aan het plafond en nog voordat ik met open mond kon stamelen hoe dat toch in godsnaam mogelijk was, zei ze: “They’re Real!”


De testresultaten op de verpakking liegen er niet om! Zo zag bijvoorbeeld 94% van de proefkonijnen (grapje) dat hun wimpers aanzienlijk langer en voller werden, 90% ziet een krul van begin tot eind en zelfs 100% vindt dat de mascara goed op zijn plek blijft zitten. Alles in 1? Dat moet ik testen!


En zo ging ik aan de slag met dit aparte kunststof borsteltje. Die vind ik de laatste tijd sowieso fijner! Voor mij is het formaat precies goed. Met grote borstels kom ik maar moeilijk bij de kleine wimpertjes in de hoekjes, maar met de voelsprietjes die aan het uiteinde van Benefit’s mascara zitten haal ik ze makkelijk tevoorschijn. Ook heb ik het gevoel dat je de wimpers makkelijk kunt ‘vastpakken’ wat ik altijd fijn vind.


Mijn wimpers zonder mascara.


…en met Benefit They’re Real! mascara. Ik vind ze vooral lang! Hier en daar een beetje rommelig, maar ik moet zeggen; oefening baart kunst! Je kunt de wimpers zo goed vanaf de wortel aanzetten, dat is wel even wennen. Ik vind dat het resultaat er absoluut mag wezen! Ik heb hier maar een laagje aangebracht. Met veel mascara’s heb ik het idee dat je kan blijven borstelen totdat je een ons weegt, maar bij deze gaat het heel gemakkelijk. Een regenbuitje overleeft ‘ie ook! Sterker nog, misschien een klein minpuntje: hij laat zich niet snel wegpoetsen. Rest nu de vraag: hoe kom je binnen 2 minuten moeiteloos van je 3 keer zo lange wimpers af?

Benefit They’re Real! mascara is te koop bij Douglas voor €24,50.

Wat is jullie favoriete mascara? x

Volg mij op Bloglovin’TwitterFacebook

Reacties