Sax and the Pretty.nl

1 dec 2014

Mijn moment of fame op tv!

Geschreven door Femke, in Persoonlijk


Daar zit je dan, midden in het Radio Filharmonisch Orkest, een beetje uit je neus te eten. Leuk idee zo’n ‘jukebox concert’ waarbij het publiek mag stemmen wat er gespeeld gaat worden. Het nadeel voor mij was alleen, dat als mijn liedje niet gekozen werd, ik eenzaam en alleen zou moeten toekijken hoe iedereen losgaat op de andere optie. Ik zag mezelf al afdruipen, zonder een ‘moment of fame’ in the pocket, want zeg nou zelf; wie wil dit walsje nou niet inzetten? Doe maar stoer!

Gelukkig stak presentator Frank Lammers hier een stokje voor. (o.a. bekend van de Jumbo reclames) Hieronder kun je, vanaf ongeveer 8:20 minuten een gedeelte van het avontuur dat ik dit weekend beleefde tijdens de Buma Classical Convention terugzien. Of als je vanavond niet kunt slapen: het wordt om 23.55u nog een keer uitgezonden op Nederland, eh NPO 2. Uiteraard komt er ook snel een vlog online, waarbij je achter de schermen kunt kijken! Als je die niet wil missen, abonneer je dan alvast op mijn nieuwe YouTube kanaal!

Reacties