Sax and the Pretty.nl

18 jun 2016

Live op tv + een kijkje achter de schermen!

Geschreven door Femke, in Video Vlogs

Vlog live tv

Hoe spannend was dat! Met het Residentie Orkest speelde ik vorige week welgeteld 90 noten, maar dan wel live op tv! Het betekende veel wachten, wachten en nog eens…juist. Het leuke daaraan is dat je dan wel weer veel tijd hebt om achter de schermen te vloggen. Als je het sjieke Kurhaus in Scheveningen nog nooit vanbinnen hebt gezien, bij deze! Tijdens het concert is dat wel weer wat lastig om te vloggen, maar gelukkig was daar een cameraman die tijdens de tv-opnames aan de haal ging met mijn camera en wat toffe beelden heeft geschoten. Enjoy!

Als je de video niet kunt zien, klik dan hier. Als je je wilt abonneren op mijn YouTube-kanaal (Ja! Leuk! Doen! Gratis!) dan klik je hier

Reacties