Sax and the Pretty.nl

12 jan 2016

Dior Glow Maximizer Light Boosting Primer

Geschreven door Femke, in Beauty

dior glow maximizer light boosting primer
dior glow maximizer light boosting primer
dior glow maximizer light boosting primer
Het is een mond vol. Alsof ze niet konden kiezen welke naam ze deze primer moesten geven. Maar ik snap dat wel. Wat mij betreft had er nog wel een keertje Glow in de naam mogen staan en Wow en Magic en Oogverblindend – wat is dat in het Engels? – want dit is het meest glimmende, glanzende, schitterende spul dat ik ooit heb gezien.

Maar waarom komt deze primer zo’n 60 jaar te laat op de markt? Zodat een van de beroemdste operazangeressen van na de Tweede Wereldoorlog, Maria Callas, hem niet meer kan dragen. Zij schitterde in grote rollen van Italiaanse opera’s van Vincenzo Bellini en Giuseppe Verdi, maar we kennen haar natuurlijk vooral van haar vertolkingen van de aria O mio babbino caro uit de opera Gianni Schicchi van Giocomo Puccini. Haar bijnaam was la divina, de goddelijke. Maria Callas schitterde al van zichzelf, maar waar anders dan op het podium mag je helemaal over de top gaan?

En dus zal ik Dior Glow Maximizer Light Boosting Primer met alle liefde op het podium onder mijn foundation of getinte dagcrème dragen, maar ook op de dagen dat een beetje glow wel gewenst is. Onderschat het niet, deze glow. Smeerde ik ‘m in mijn Kerstmis make-up arrangement nog enthousiast over mijn hele gezicht, bij nader inzien gebruik je deze toch alleen op de plekken waar nodig. En ook al is het een primer, deze is uiteraard niet geschikt, zoals de Smashbox Primer dat wel is, om glimmen tegen te gaan. Net zoals la divina alleen maar geschikt is om te schitteren. What’s in a name.

Meer SATP?
Lifestyle: SATP Playlist – 3 keer zo licht als een veertje
Fashion: De perfecte zwarte pantalon – volgens Brahms
Beauty: Dus ik heb een Beautyblender

Reacties

 1. Chelsey schreef:

  Een primer die dus eigenlijk juist wél bedoelt is om je huid te laten glimmen. Grappig product! x

 2. Ik houd zelf niet zo van een glanzend gezicht maar dit ziet er wel heel erg goed uit. Niet overkill of zo!

  • Femke schreef:

   Ha, ik normaal gesproken ook niet, haat het als ik ga glimmen. Meer deze glans is heel anders en je kunt ‘m zelf opbouwen en onder of over je foundation gebruiken als highlighter. x

 3. Rachel schreef:

  wauw ik hou er wel van, dit is glimmen op de juiste manier!

  • Femke schreef:

   Juist, glimmen door zweet ziet er echt anders uit en heeft bovendien geen gouden glansje, zoals deze primer wel heeft, maar moeilijk op beeld is vast te leggen. x

 4. Nilou schreef:

  Glimmend! Niet té, but just right! Mooie foto’s!

 5. Manon schreef:

  Wat een mooie glow geeft deze. Niet te !

 6. Joyce schreef:

  Wauw, wat een geweldig product! Ziet er erg mooi uit!

 7. peggy timmermans schreef:

  Ik heb deze ook en ben er helemaal blij mee! Ik gebruik hem vaak tijdens fotoshoots, maar ik dep hem zachtjes in over de foundation op de jukbeenderen, soms neusbrug en de cupidoboog. Super mooi!

 8. Zou het zeker ook eens willen uitproberen! Wat een glow! 🙂

 9. Lindsey Beljaars schreef:

  Wauw, wat een prachtig product zeg!

 10. Bianca schreef:

  Super mooi effect geeft ie, je huid straalt heel mooi 🙂

 11. jackie schreef:

  hier hou ik van…
  Ik heb ooit zo iets gehad, ik dacht van vichy gaf ook een geweldige mooie glow…
  Nog steeds op zoek naar iets wat net zo goed is, dat zou dit wel eens kunnen zijn

 12. sunny mama schreef:

  Maar… ik begrijp het niet zo goed. Wat doet die primer eigenlijk?
  Van Maria Callas kan ik trouwens altijd genieten. 🙂

  • Femke schreef:

   Ha, een primer zorgt er normaal gesproken voor dat je foundation niet gaat glijden en je gezicht niet gaat glimmen, maar deze werkt juist andersom. Als ik deze primer niet had gebruikt op bovenstaande foto’s, was mijn gezicht heel mat, terwijl je nu een soort “glow” ziet. (Vergelijk maar met andere foto’s) Deze (goudkleurige) primer heeft als leuk effect dat je foundation niet gaat glijden, maar een glans geeft. Je kunt ‘m tevens gebruiken als highlighter over je foundation heen. Prachtspul! Net als Callas 😉 x

 13. Wildcard schreef:

  Je blogje pas ontdekt, héél mooi 🙂

 14. Dilini schreef:

  Ik wil het! Laat je gezicht wel stralen zeg! Ik heb alleen wel een vette huid. Vraag me af of dat een goede combinatie is.

  • Femke schreef:

   Ha, zelf heb ik ook een vette huid, dat had ik wel nog even mogen vermelden hierboven. Hij zorgt dus gek genoeg wel degelijk ervoor dat je foundation niet gaat glijden. Wat altijd nog kan; gebruik een gewone primer, dan je foundation en daaroverheen dep je deze glanzende primer. Blijft het gegarandeerd een dag mooi zitten! X

 15. masennus schreef:

  I love what you guys are up too. This sort of clever work
  and reporting! Keep up the excellent works guys I’ve incorporated you guys to my own blogroll.

 16. Stephan schreef:

  Attractive portion of content. I simply stumbled upon your
  weblog and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts.
  Anyway I will be subscribing on your feeds or even I success you
  access constantly fast.

Laat een reactie achter