Sax and the Pretty.nl

29 dec 2015

De minst gelezen van 2015

Geschreven door Femke, in Personal

minst gelezen blogposts
Ik ben altijd een beetje negatief ingesteld. Ja, dat is in de wereld van bloggers waar de happy-lijstjes, geluksmomenten, leermomenten en inspirerende quotes je om de oren vliegen natuurlijk not done. Noem het zelfkritisch, zelfreflectie of simpelweg depressie, het zal me een worst wezen. “Happy-lijstjes m’n hol” is mijn motto en daarom snap ik ook totaal niet waarom iedereen erop staat om zijn best gelezen blogposts van 2015 nogmaals met ons te delen. Alsof er niet al genoeg succes mee is geboekt. Ik ben heel blij hoor, dat jullie De wenkbrauwen van Wagner en De droogshampoo van Debussy zo leuk vonden. Uiteraard vonden jullie mijn ietwat gewaagde blogpost die ik schreef over pijpen enzo ook heel geinig, sterker nog, deze heeft mijn website wegens drukte doen ontploffen op de dag van publicatie, stelletje viespeuken. Dat ik mijn benen niet meer scheer was gelukkig maar een fase en mijn brief aan Katy Perry trok ook veel bekijks, maar helaas heeft zij zelf nooit gereageerd.

Ik vind het gewoon zo zielig voor mijn blogposts die dit jaar niet zo druk zijn bezocht. De achterblijvers, de ondergesneeuwden, de verkeerd getimeden. Zoals Lakken met lullabies, waarin je de mooiste nagellakjes en slaapliedjes in een blogpost vindt. Of die ene waarin ik de voordelen van het hebben van een Longchamp tas onderzoek. En dan de vlog waarin ik live op tv walsjes speel. Of die waarin ik op de radio speel. Van deze beste scrub voor je gezicht vind ik ook nog steeds dat je ‘m hebben moet. Mijn arme minst gelezen blogpostjes van 2015. Daar heb ik verdorie ook ontzettend mijn best op zitten doen en verdienen het dan ook om gelezen te worden. Al zeg ik het zelf.

Meer SATP?
Fashion: Het sterven van de coltrui
Lifestyle: 5 tips – plannen voor chaoten
Vlogs: Vlog #16 Dansen met Shos

Reacties

 1. Ha! Wat een leuke twist :). Ik heb de meeste van je minst-gelezen blogjes wel gelezen 🙂 En die waarin je op de radio speelt, vind ik stiekem nog steeds een van de leukste ;).

 2. Desiree schreef:

  Hahahah! Stiekem moet ik altijd heel hard lachen om de manier waarop jij schrijft! 😉 orgineel artikel!

 3. Chelsey schreef:

  Iedereen gooit inderdaad hun meest gelezen blogposts online en jij doet dat gewoon lekker eigenwijs anders, haha! Super leuk om te lezen, ben echt dol op jouw schrijfstijl 🙂 x

 4. Amy schreef:

  Ach germ, het is inderdaad wel een beetje sneu dat deze minder gelezen zijn. Ik ken ze inderdaad ook niet (ben je pas later gaan volgen denk ik?) dus ik zal ze snel eens gaan lezen!

 5. Nesrin schreef:

  Zo leuk dit, jij bent geen kuddedier. Dan klik ik nu door naar het artikel over pijpen enzo 😉 want blijkbaar heeft iedereen dit gelezen behalve ik.

 6. Fleur schreef:

  Haha wat heb je dit weer geniaal bedacht!
  Heb je ook al eens een artikel over hoe geniaal jij dingen in tekst om kan zetten geschreven? Misschien een idee voor 2016 want ik lig continue in een deuk! Oh en natuurlijk ga ik ook even je slechts gelezen posten bekijken zodat ze niet meer zo slecht gelezen zijn;)

 7. Denise schreef:

  Haha, wat een heerlijk artikel weer. Deze gaat vast en zeker goed bekeken worden <3

 8. Inge schreef:

  Hahaha wel heel erg leuk bedacht! 😀 ik ken ze geloof ik ook niet allemaal, zal zo eens een kijkje nemen!

 9. Rachel Kromdijk schreef:

  ah weer eens iets anders hahah!

 10. Mariska schreef:

  Hoe kan het dat de scrub het minst gelezen is? Lijkt me zo een handig artikeltje!

 11. Ilona schreef:

  Leuk artikel! Is weer eens wat anders. Ik volg je nog niet zo lang, dus ken veel van de artikels niet. Liefs Ilona

 12. Charelle schreef:

  Als troost heb ik het Longchamp artikel (heel veel liefde voor Longchamp, besta tas eveeeeer!) en het scrub artikel (die ik nu maar op mijn verlanglijstje voor Kerst 2016 zet) gelezen. Speciaal voor jou! Nu kan 2015 niet meer stuk! Fijne jaarwisseling gewenst alvast! Liefs, Charelle

  • Femke schreef:

   Heel erg bedankt! Kijk, daar hebben we wat aan. Ik ben alweer toe aan een nieuwe Longchamp na ‘m anderhalf jaar heel intensief gebruikt te hebben….de hoekjes zijn wat doorgescheurd. Maak ‘m ook altijd veel te zwaar! X

 13. Manon schreef:

  Ah dat is nou eens iets anders. Wel leuk om te lezen welke het minst zijn gelezen, maar ook wel weer jammer dat ze minder zijn gelezen!

 14. Mandy schreef:

  Wat fantastisch dat je het gewoon ‘anders’ doet dan anderen door je minst gelezen artikelen te delen. Is altijd zo jammer hè, dat bepaalde artikelen wat minder populair zijn 😉 Al denk ik dat elke blogger dit probleem wel kent! Hopelijk krijgen ze nu toch de waardering die ze verdienen nu ze hier in the spotlight staan 🙂

 15. Anne-Sterre schreef:

  Haha wat leuk op die dan op zo’n manier toch nog wat onder de aandacht te brengen, wie weet schieten de kijkcijfers last-minute nog omhoog 😉

 16. Sabine schreef:

  Haha zo leuk geschreven! Ga je eerst eens even volgen op Bloglovin… zo, gedaan. Originele invalshoek dit trouwens: de slechts gelezen posts 🙂 Ik kan dat ook wel doen, maar ben bang dat alsnog niemand ze wil lezen haha, het is tenslotte zo dat mensen liever afgaan op iets succesvols.. al ben ik het compleet met je eens: hoeveel tijd en moeite het kost iets te schrijven! 🙂

 17. Daphne schreef:

  Ja!! Ik vind dit reuze origineel!

 18. Haha wat heerlijk origineel zo’n post!! Ik ga wel even kijken hoor 😉

 19. Sarah schreef:

  Haha wat een origineel artikel! Slim van je om ze nog even ‘in het zonnetje’ te zetten!

 20. Anouk schreef:

  Erg origineel en ik ben het helemaal met je eens!

 21. Sas schreef:

  Haha zeker erg leuk bedacht en geschreven deze post! Ik ga er toch eens bij een aantal koekeloeren…

 22. Natascha schreef:

  Wat een leuk artikel is dit! Ik heb er wel even om moeten lachen haha, lekker origineel ben je. Sowieso heb je een leuke blog, ik ga even verder rondneuzen 🙂

 23. Shan schreef:

  Wat ik hier vooral zo leuk vind is de herkenbaarheid van mijn eigen karakter in je tekst. Geinig! Ik ga je iig zeker volgen 😉

 24. Sonja schreef:

  Ha, dit is geniaal geschreven en meteen voor mij een goede kennismaking met je blog! Ik ga er eens een paar aanklikken, ben heel benieuwd!

Laat een reactie achter