Sax and the Pretty.nl

9 dec 2015

Hoe ik Janine Jansen zou opmaken

Geschreven door Femke, in Video

Janine Jansen opmaken

Als je Janine Jansen nog niet kende, moet je deze video kijken. Als je haar al wel kende, moet je hem ook kijken. Als je van make-up houdt, zou ik deze video bekijken. Hou je nog niet van Beethoven? Kijken. Als je nog nooit in het Concertgebouw bent geweest, moet je ook kijken. Wil je weten hoe je make-up rotsvast blijft zitten? Dan zou ik kijken. Twijfel je nog? Dan kun je het bekijken.

Als je de video niet kunt zien, klik dan hier. Als je je wilt abonneren op mijn YouTube kanaal (Ja! Leuk! Doen!) klik dan hier.

Meer lezen?
Beauty: Smashbox Primer – Een basis. Wil je dat wel?
Video: De klassiekers van november
Lifestyle: SATP playlist – 3 keer melancholisch

Reacties

 1. Roos schreef:

  Hihi, leuk hoor! Heeft ze al gereageerd? En heb je
  ook wel eens n fluitist opgemaakt..? 😉

 2. Silkeblogs schreef:

  Wauw, Femke! Supermooi, echt waar! De lipstick staat je echt enorm goed! x

 3. Inge schreef:

  Hahaha wat een geweldig filmpje. Leuk mens ben jij! 😀

 4. Manon schreef:

  Wat leuk zeg, haha!

 5. Loene schreef:

  Wow, wat een mooie make-up look heb je gemaakt! Ik vind lipstick of lippotlood ook altijd veel makkelijker. Dat haar dat in de lipgloss blijkt plakken…… verschrikkelijk!

 6. Nesrin schreef:

  Wow wat een mooie producten gebruik jij. Die kwasten zien er ook fijn uit. Die 3 op je gezicht ga ik ook proberen 😉

 7. Chelsey schreef:

  ”Logisch, logisch, ja logisch.” Haha zo leuk om te kijken!

 8. saskia schreef:

  Ok eerlijk: toen ik zag staan Janine Jansen dacht ik huh? Totdat ik je met het palette en kwast zag staan. Mijn zus heeft het regelmatig over haar omdat ze inderdaad zoals jij zegt fantastisch schijnt te zijn. Onwijs leuk filmpje, ik heb er erg om moeten lachen, leuk!

 9. Anne-Sterre schreef:

  Haha heerlijk weer. Ik kende het mens ook niet :’)

 10. jeapiebel schreef:

  Wat kun je zingen zeg en ik denk inderdaad wie Janine Jansen en waarom zou je haar willen opmaken? 😉 Je gaat niet met haar muziekinstrument spelen dus dan maar een frisse make up look voor haar maken, goed idee. Lief en frisse look heb je gemaakt. Ik vind de roze ooggschaduw en lippen echt leuk. Gezellig filmpje trouwens.

 11. Hilde schreef:

  Wat een prachtige look! Ik heb echt bewondering voor Janine Jansen en denk dat dit haar heel mooi zou staan!

 12. Kiss & Make-up schreef:

  Ik vind het altijd geweldig om te zien hoe anderen zich opmaken en jou insteek voor deze video is heel origineel, leuk!

 13. Ysanne schreef:

  Haha wat doe je dit goed, super natuurlijk ook (de make-up, maar vooral hoe jij bent!).

 14. Jana schreef:

  Wow wat heb je dat mooi gemaakt 😀 Ik vind de look heel mooi en zeker de lipstick ^^

Laat een reactie achter