Sax and the Pretty.nl

26 aug 2015

Estée Lauder ANR. Hij is op. Wat nu?

Geschreven door Femke, in Beauty

estee lauder anr - sax and the pretty
Als je net voor een fortuin een nieuw product hebt aangeschaft, zoals Estée Lauder Advanced Night Repair, waarvan je wonderen verwacht, is het moeilijk om er niet positief over te zijn. Of je het prachtige effect nu wilt zien of er is juist sprake van het placebo-effect, het moet en zal absoluut geen geldverspilling zijn geweest en dus smeer je braaf elke ochtend en avond je serum op je gezicht, toch een beetje zuunig, want anders is het flesje alweer zo snel leeg en dat zou zonde zijn.

Maar eens raakt -ie op. Je zet ‘m nog een paar dagen op z’n kop, je probeert het met je pink in het flesje, je slaat op de onderkant alsof het een fles appelmoes is, of geeft er zelfs een paar klappen mee tegen de muur, in de hoop dat er nog wat losse flodders uitschieten. Dat laatste klonk verschrikkelijk, mijn excuses.

Hoe het ook zij, op is op. Al drie hele weken. Weggooien durf ik nog niet. Maar wat mis ik nu eigenlijk? Behalve dat ik het gevoel heb dat ik vijf jaar terug ga in de tijd, wat mijn huid betreft. Pukkeltjes op de t-zone en op mijn slapen, de oude bekende plekken. Mijn voorhoofd is ineens weer vettig en dat doet me denken aan het schattige koosnaampje dat mijn broer altijd voor mij had voordat ik Estée Lauder ontmoette: glimkop. Glim-kop. Lekker hè. En weer een flashback, want de algehele kleur van mijn gezicht is weer rood. Niet het rood waarbij je bloost, maar geïrriteerd rood. Alsof er geen juiste balans is tussen de vette t-zone en de drogere wangen. Het contrast is enorm. Dit heeft dan weer gevolgen voor mijn make-up, die na een paar uurtjes letterlijk van mijn gezicht is gegleden, een van de redenen dat ik vroeger een hekel had aan een uitgebreide make-up look; zonde van de tijd als -ie even later weer door een tissue wordt opgedept. Over make-up gesproken, was het niet zo dat ik drie weken geleden nog het idee had dat ik helemaal geen make-up nodig had, omdat mijn huid er zo goed uit zag? Maar nu is het dus op…

En de twijfel is groot, zal ik het weer doen? Dat heeft alles te maken met de prijs, die ik hier niet eens durf te benoemen. Net zoals de kaartjes van het gemiddelde concert. Als de jonge vrouw van nu net haar serum opnieuw heeft gekocht, komt ze het Concertgebouw echt niet meer binnen. Gelukkig staan er ook genoeg concerten op YouTube. En dan kan zo’n klein flesje Estée Lauder ANR er misschien best nog wel vanaf.

Reacties

 1. Haha, geweldig artikel! Ik wil dit artikel zo graag, maar heb het nog nooit aangeschaft. Maar ik kan me je twijfel dus heel goed voorstellen, heel herkenbaar haha.

 2. Nadine schreef:

  Hmmm dilemma, zo te horen doet hij wel echt zijn werk! Maar misschien heeft je huid even de tijd nodig om te herstellen .. Ik zou het nog heel eventjes aankijken en anders misschien toch weer aansmeren die hap!

 3. Esther schreef:

  Oh wauw, het klinkt echt als een wonder product. Ik had er nog nooit van gehoord, wat slecht! Best een goede trouwens om achteraf als je het niet meer gebruikt te laten weten wat het met je huid doet, want idd zo’n product wil ie niet op de stapel geldverspilling willen gooien! X

 4. Logophile schreef:

  Haha, superleuk artikel!

 5. Bertine schreef:

  wat een mooie foto!! als het echt zo goed werkt, zou ik het gewoon weer kopen!

 6. Ik zou hem opnieuw kopen als je echt verschil merkt! Ik weet dat het een hoop geld is, maar zoals ik het nu lees is hij het dubbel en dwars waard!
  Liefs, Iris

 7. saskia schreef:

  Ik hoor zo veel goede verhalen over dit serum maar de prijs houdt mij ook tegen. Het klinkt wel onwijs goed 🙂

 8. Denise schreef:

  Wat ben je toch een knapperd, zo’n leuk artikel en een onwijs toffe foto!

 9. Lilussh schreef:

  Wat leuk geschreven, ben nu wel heel benieuwd naar de prijs!

 10. Lisa schreef:

  Haha, wat een leuk geschreven artikel! Man hé, 104 euro. Dat is een vliegticket naar Londen. Aan de andere kant. Het werkt geweldig voor jouw…

 11. Ysanne schreef:

  I feel your pain. Heb eeb keer mogen genieten van een testertje en daar deed ik al zurig zuinig mee. Maar oh man die prijs :(((

 12. Anniek schreef:

  Haha, tof gedaan zeg! Leuke foto, en ook lekker geschreven. En tsja, zo te horen kom je er niet meer onderuit en móet je haast wel weer een serum kopen! 🙂

Laat een reactie achter