Sax and the Pretty.nl

25 feb 2015

Estée Lauder. Wondermiddel. Punt.

Geschreven door Femke, in Beauty Review

Estée Lauder Sheer Tint Release Moisturizer
Je kent het wel: je ziet er niet uit. Daar ga je weer aan de slag met liters foundation, poeder en een kilo blush. Echt niet nodig. 

Iets kan fijn, goed of leuk zijn om te hebben. Maar onmisbaar? Onvervangbaar? Estée Lauder heeft veel van mijn make-up producten overbodig gemaakt. Hoe dan? Soms kan iets in zijn simpelheid zo geniaal zijn. Zoals bijvoorbeeld de muziek van de componist Francis Poulenc, die aan de andere kant ook zo verraderlijk is: door de schijnbare simpelheid van zijn melodieën. Zo makkelijk is het allemaal niet; ze vereisen absolute zuiverheid en precisie. Zo ook bij het maken van make-up. Daar zal vast hebben meegespeeld dat Poulenc en Estée leeftijdsgenoten waren. Ik heb het over de Sheer Tint Release Moisturizer. Deze werd door een van mijn vriendinnen, die het normaal gesproken slechts bij een paar veegjes mascara houdt en ongeduldig om zich heen kijkt wanneer we winkelen terwijl ik hysterisch en met een arm vol swatches door de Bijenkorf ren, nonchalant uit haar tas gevist. “Een soort dagcrème waar je er gezond van gaat uitzien, echt een topspulletje,” zei ze toen. Ik stond met mijn mond vol tanden, want kende het niet. Diezelfde dag nog heb ik een tube aangeschaft, want als zij het goed vindt ben ik al verkocht. Het ruikt naar komkommer, voelt als een toefje luchtige chocolademousse met nog wat kleine klontjes erin die opengaan zodra je het over je gezicht uitsmeert en een subtiel en gezond kleurtje achterlaten, aangepast aan je huidskleur. Wondermiddel. Gebruik het als je dagcrème, beetje blush erbij en wegwezen.

Nu een jaar later moest ik noodgedwongen een tweede tube aanschaffen, waarbij ik nog een kleine kanttekening moet plaatsen. Het enige, maar dan ook enige minpuntje waar je misschien wel spontaan rimpels van krijgt, is namelijk de prijs. Voor een luttele 60 euro straalt je huid, maar moet je je uiterste best doen om na het trekken van je pinpas nog een klein, maar zuur lachje op je gezicht te toveren. Auw.

Estée Lauder Sheer Tint Release Moisturizer

Reacties

 1. Klinkt super! Zelf ga ik liever voor wat meer dekking, maar op jouw huid ziet hij er echt mooi uit. Je hebt een prachtige glow, als dit door Estee Lauder komt dan is hij de 60 euro zeker waard!
  Liefs, Iris

 2. Manon schreef:

  Ik wil ook altijd wat meer dekking, maar ik vind het bij jou er super mooi uitzien

 3. Jasmijn schreef:

  Klinkt geweldig! Jammer van die prijs, maar het is het zeker waard!

 4. Sas schreef:

  Klinkt als een fijn product! Alleen die prijs zou ik er niet voor neerleggen…

 5. Klinkt als een fantastisch product! Zo jammer dat hij zo duur is, maar dan heb je inderdaad wel iets supergoeds! Dat is ook wat waard!

 6. Kiss & Make-up schreef:

  Ik wou dat de versie met SPF 50 hier verkrijgbaar was! Dan kocht ik die meteen.

 7. Dit artikel gaat mij geld kosten. Ik word zelf heel enthousiast als iemand anders dit is. Ik sla dit op. ESTEE it is!

 8. Lizzy schreef:

  Wat een geweldige product! De nadeel is inderdaad de prijs. Wat een bedrag zeg! Maar als een product erg bevalt is het moeilijk om er afstand van te nemen!

 9. Ziet er heel mooi natuurlijk uit 😀 Staat je echt goed 🙂

 10. Rachel schreef:

  ziet er natuurlijk uit ik ben meer van de jaren 60 kleuren nu! liefs

 11. Marloes schreef:

  Ah deze is zo fijn! Ik heb hem ook een keer gehad! Ga hem zeker weten nog een keer aanschaffen!

 12. Rebecca schreef:

  Ruiken naar komkommer en voelen als chocolademousse.. Ehh.. Meer hoefde ik eigenlijk niet te lezen. Tot dat ik de prijs zag. Minder. Haha

 13. Varinia schreef:

  Dit is echt een top product!!!! Eentje die standaard in mijn tas zit!

 14. Pauline Oostenrijk schreef:

  Wat denk je: iets voor op mijn bruiloft?

 15. kelly schreef:

  whahaah..zo herkenbaar! Gebruik Hannah crème voor mijn huid en Estee Lauder foundation. En het werkt perfect en doe er lang mee, maar die prijzen!! Maar ben nu verpest, want je stapt niet meer over naar iets anders…

 16. Wendy (B) schreef:

  Ik gebruik deze ook al lange tijd en ik ben er zeer tevreden over 🙂
  Enkel de prijs 😉

 17. robin schreef:

  als een product heel fijn is heb ik het er wel voor over 🙂

 18. Cindy H schreef:

  Dit is get tweede product dat we samen gebruiken. Sheet tint release is absoluut de top!

Laat een reactie achter