Sax and the Pretty.nl

21 feb 2015

Leather pants. Hoe draag je ze?

Geschreven door Femke, in Fashion

Zara leather pants sax and the pretty
Een gepast antwoord zou zijn: over je kont. Ha-ha. Maar nee, zo gemakkelijk blijkt dit nog niet te zijn. Ga ervan uit dat ze negen van de tien keer dienst weigeren en met geen mogelijkheid over de kont in kwestie omhoog worden getrokken. Met die van Zara lukte het wel. Net.

Al een tijdje heb ik ze in de kast liggen, deze ‘leather pants’ van Zara. Ik kocht ze vol enthousiasme en met het idee mijn spijkerbroeken een korte pauze te geven, maar deze week lagen ze nog steeds voorzien van prijskaartje en al in mijn kast. Ik was destijds heel blij met mijn aankoop, want het is lastig om imitatieleer van mooie kwaliteit te vinden. Normaal gesproken loop ik dit soort plastic dan ook straal voorbij, maar toen ik deze broekjes zag hangen was ik verbaasd dat het geen echt leer was. En dan waren ze er ook nog in verschillende kleuren. Shoot me. Ik kocht er drie en besloot nu eindelijk eens mijn uitpuilende kledingkast in te duiken en op zoek te gaan naar iets waarmee ik ze kan combineren. Zoeken naar een speld in een hooiberg, maar een kwartiertje later kwam ik toch puffend en bezweet met een aantal mogelijkheden op de proppen. Vandaag deel 1 van de spannende trilogie, of misschien toepasselijker: deel 1 uit de leren-broekjes-van-Zara-Sonate oftewel Allegro. Dit eerste deel is vaak vrolijk en levendig en ookal zou je dat misschien niet zeggen bij deze taupe-kleurige versie, de blouse maakt een hoop goed. Als je broek al opvalt, houd de bovenkant dan rustig, maar een accent zoals hier op de kraag maakt deze bovenkant minder saai. De broeken hebben trouwens alleen een rits aan de zijkant, dé truc om slanker te lijken. Wie weet mag mijn spijkerbroek nu echt even op vakantie…
zara

 

Reacties

 1. Het inderdaad even wennen maar hierna wil je alleen maar meer! Staat je goed. Mooi kleurtje is het ook. Ik draag vooral zwart en en heb zelf baggy leather (look) broeken.

 2. Sas schreef:

  Inderdaad altijd even wennen aan zo’n andere broek… Ik hou het toch maar bij mijn spijkerbroeken

 3. Leuk artikel en de broek ziet er onwijs tof uit; mooi kleurtje ook!

 4. Delphine schreef:

  Het kleur is niet alledaags maar wel heel mooi als je ermee staat. Ik heb geen leren broeken omdat ik het niet aandurf :p wie weet ooit.

 5. Wat een mooie kleur broek! Het topje vind ik echt fantastisch, ik hou echt van topjes met kraagjes!
  Liefs, Iris

 6. Kiss & Make-up schreef:

  Mooi zeg, die kleur! Minder hard dan zwart. En wat is dat kraagje schattig <3

 7. merel schreef:

  Wauw, mooie outfit! Zo’n broek is niks voor mij, maar op deze manier vind ik het erg chic.

 8. kelly schreef:

  Super leuk!! Ik draag regelmatig imitatieleer in de vorm van een kokerrok, shortje en broek. Inderdaad even wennen, maar vind het heel mooi staan!

 9. Romy schreef:

  Mooie broek! Ik woon zelf in leren broeken, ik heb er een van Pull & Bear die heel mooi zit en een prachtige van Loavies <3

 10. lizzy schreef:

  Ik vind het ZO leuk hoe je alles combineert met muziek. LOVE IT!

Laat een reactie achter