Sax and the Pretty.nl

3 mrt 2015

“Waar je niet vroeg genoeg mee kunt beginnen”

Geschreven door Femke, in Beauty Review

Estee Lauder Advanced Night Repair
Wanneer je eenmaal aan make-up begint, ga je je ’s ochtends steeds meer storen aan je gezicht met “onzuiverheden” zoals hier en daar een pukkeltje of rode vlekjes, met als gevolg dat je weer naar je fles foundation grijpt. Daarom ging ik op zoek naar een voor mij goede huidverzorging. Ik ben namelijk ook al 25, ouwe bok die ik ben.

Eenmaal bij Douglas, waar ik altijd word geholpen door dezelfde mevrouw met witte doktersjas aan en felrode lipstick op, bleek dat het tijd werd om een tandje bij te zetten, nadat zij op minimale afstand mijn wangen en neus onder de loep nam. Maar heh? Ik heb toch nog helemaal geen rimpels? Estée Lauder Advanced Night Repair? “Ja,” zei ze vastberaden. “Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.” Ik moest gelijk denken aan een artikel dat ik laatst las, over vrouwen die in de zesde maand van hun zwangerschap massaal Mozart draaien omdat dit een positief effect zou hebben op de stofwisseling van de baby. Blijven ze later mooi slank, of misschien worden ze dan wel net zo’n wonderkind als Mozart zelf. Over het uiterlijk van Mozart is trouwens maar weinig bekend. Elk schilderij of portret van hem vertoont duidelijke verschillen. Niemand weet hoe hij er écht uitzag. Misschien had ‘ie wel vreselijke acné en besmet hij ons nu, 224 jaar later, met een slechte huid.

En dus nam ik het flesje maar mee, want wie neemt goed advies nou niet aan van een mevrouw met een witte doktersjas en rode lipstick? Even Googelen en heel de wereld blijkt al lyrisch te zijn over ANR. Het is ook niets nieuws, volgens mij heb ik dit potje vroeger inderdaad wel eens in de toilettas van mijn oma gespot. Zelf gebruik ik het nu drie maanden en dat vind ik lang genoeg om te kunnen zeggen dat mijn huid onwijs is verbeterd. Ik heb normaal gesproken een vettige huid en altijd wel een puistje. Daarnaast veel rode, geïrriteerde plekjes. Weg! Je smeert voor het slapen gaan een paar druppels, vóór je nachtcreme. Mijn huid ziet er beter uit, want is meer gehydrateerd, minder vet, heeft zero puistjes, wangen als babybilletjes, een gelijke kleur en dus op dagen met haast: no make-up-proof! Dit is zo’n product dat je, zodra je het eenmaal hebt geprobeerd, de rest van je leven opnieuw blijft kopen. Al is het alleen maar om te zien of je over 60 jaar nog steeds de huid hebt van een 25-jarige. Of over 224 jaar, wanneer ze naar een van je portretten kijken.

estee lauder advanced night repair
estee lauder advanced night repair

Reacties

 1. Hans& Wilma schreef:

  te laat, ha,ha!!

 2. Ik heb hier al veel goede dingen over gehoord, maar het is zo duur!
  Ik zou het graag een keer willen proberen, fijn dat je er zo positief over bent.
  Liefs, Iris

  • Femke schreef:

   Klopt, het is duur….maar ik wilde het zo graag proberen. Eigenlijk jammer dat ik nu zo positief ben, voor mijn portemonnee dan. x

 3. Ah wat een leuke review! Deze lijkt me ook zo fijn, maar ja, die prijs he? 😉

 4. Celia schreef:

  Hmm ik gebruik deze al heel lang en merk helaas niet zo’n verschil… maar het ruikt heerlijk en voelt voedend aan dus ik blijf het met plezier gebruiken.

  • Femke schreef:

   Oh ja? Voor die prijs moet ik wel een duidelijk verschil merken, wil ik het weer opnieuw kopen. Misschien merk je het als je er eenmaal mee stopt..x

 5. Nesrin schreef:

  Klinkt goed. Damn mijn lijstje aan musthaves voor gezichtsverzorging is erg lang aan het worden.

  Het flesje ken ik uiteraard maar had er niet eerder een review over gelezen. Thanks for sharing!

 6. Carlijn schreef:

  Jaaa dit spul is fantastisch! Ik schijn met mijn 25 ook de doelgroep niet te zijn maar ik ben verslaafd aan dit spul. Net mijn flesje opgemaakt en nu die drempel weer over zo’n bedrag neer te tellen…

  • Femke schreef:

   Ha, ik heb eigenlijk geen idee op welke leeftijd je hier volgens Estée Lauder mee zou moeten beginnen…anyway, gebruik het met liefde! 😉

 7. En wat mag dat kosten, vast de hoofdprijs, haha!

 8. Talitha schreef:

  Klinkt heel goed! Ik heb ook echt altijd last van een onzuivere huid, ik word er niet goed van! Alleen dit spul is dan wel weer een beetje duur. Ik hou het in m’n achterhoofd voor later (;

 9. DQ schreef:

  Wauw wat ben je positief. Ben nu toch wel benieuwd geworden… X

 10. Cindy H schreef:

  Het is heel fijn spul en gebruik het al een paar jaar in de hoop jong te blijven 😉

 11. kelly schreef:

  Nog nooit van gehoord, maar nu toch wel nieuwsgierig natuurlijk!! Uhhh..hoe duur is duur???

 12. Kiss & Make-up schreef:

  Ik ben veel te laat met goeie skin care begonnen… Heb daar echt spijt van. Als tiener en als jonge twintiger deed ik echt niks voor mijn huid. Dom dom dom. Ben nu ook grote fan van het ANR serum.

  • Femke schreef:

   Ha, het ligt er ook een beetje aan wat je nodig hebt. Ik kan niet zeggen dat ik ANR écht nodig heb, maar eenmaal begonnen merk je het wel! x

Laat een reactie achter