Sax and the Pretty.nl

18 feb 2015

Even highlighten

Geschreven door Femke, in Beauty Review


Vroeger was ik gek op highlighters. Had ze in alle kleuren; groen, roze, blauw, noem het op. Als ik niet uitkeek, kleurde ik al mijn boeken vol. Tegenwoordig hou ik het bij een ander soort highlighter.

Pas sinds kort heb ik Bobbi Brown ontdekt en ben ik helemaal fan van hun Shimmer Brick in de kleur ‘Rose’. Het gevaar is dat het ouderwetse gevoel met de highlighterpennen weer helemaal naar boven komt.┬áDeze Shimmer Brick zou ik echter met mate gebruiken.


Je kunt de kleuren afzonderlijk van elkaar gebruiken, heel af en toe gebruik ik de witte kleur als highlighter onder mijn wenkbrauwen, maar meestal meng ik ze met mijn kwast door elkaar.


Deze foto is in het zonnetje genomen, dan issie niks subtiel nie! Maar juist zo leuk dat je hem af en toe ziet wanneer je in het licht gaat staan.

Op deze foto’s is het licht iets minder fel en zie je goed de kleur van de highlighter. Who needs blush?

Trouwens, ik ben begonnen met het studeren van Luciano Berio’s Sequenza nummer 9 voor sopraansaxofoon. Berio schreef 14 solostukken voor verschillende instrumenten die allemaal Sequenza heten. Wat denk je? Moet ik weer een setje highlighterpennen gaan kopen, of zal ik gewoon met mijn Bobbi Brown Shimmer Brick aan de slag gaan?

 

Reacties