Sax and the Pretty.nl

28 aug 2016

Vlog: Canada tour deel 2!

Geschreven door Femke, in Vlogs

Vlog Canada tour

Het heeft even geduurd, maar het tweede deel van het vlog-festijn tijdens de tournee in Canada staat live! Veel concerten, enthousiast publiek, zo nu en dan bijkomen in het bubbelbad, in je eentje in een kano varen op een compleet verlaten meer; wanneer mag ik weer terug? We zijn al ruim drie weken weer in Nederland, maar ik denk nog bijna dagelijks terug aan alles wat wij in Canada hebben meegemaakt. In deze vlog nam ik jullie mee. Enjoy!

Als je de video niet kunt zien, klik dan hier. Abonneer je hier (gratis!) op mijn YouTube-kanaal!

Reacties

 1. Dascha schreef:

  Wat een prachtig land is het ook! Het staat ook echt nog op mijn lijstje om heen te gaan.

  Love,
  Dascha

 2. Demi | schreef:

  Lijkt me echt een prachtig land om eens te bezoeken!

 3. hilde schreef:

  Ik hoopte al op een vervolg! Ik ga hem kijken!!

 4. Joyce rdt schreef:

  Wat onwijs gaaf zeg! Heel stoer dat jullie daar op de radio waren joh en wat hebben jullie een leuke dingen gedaan en beleefd! Liefs.x

 5. Florentine schreef:

  Ohhh wat gaaf!!!

Laat een reactie achter