Sax and the Pretty.nl

26 jul 2016

Vlog: op tournee naar Canada!

Geschreven door Femke, in Vlogs

Vlog Canada Tour

Op moment van uploaden en schrijven zit ik nog in Canada, want het feest is nog niet voorbij. Aanstaande zondag komen we pas weer naar Nederland en tot die tijd geven we nog wat concerten, masterclasses en proberen we onze vrije tijd net zo goed in te vullen zoals in bovenstaande vlog, met bubbelbaden, spa’s en het broodnodige shop-werk. Wat is het hier geweldig! De mensen, het eten (lees: hamburgers tot je erbij neervalt) en de Niagara Falls: wow! Het is geen straf, deze tournee, alleen die jetlag…die wil maar niet overvliegen.

Als je de video niet kunt zien, klik dan hier. Als je je wilt abonneren op mijn YouTube-kanaal (om deel 2 van de Canada Tour niet te missen bijvoorbeeld!) dan klik je hier.

Reacties