Sax and the Pretty.nl

30 jun 2016

Kledingkast opruimen met operazangeres Ellen van Beek

Geschreven door Femke, in Video

Ellen van Beek

Toen ik op een regenachtige dag al brainstormend maar zonder succes content aan het bedenken was om mijn YouTube-kanaal weer wat leven mee in te blazen, kwam er een update op Facebook voorbij van operazangeres Ellen van Beek. We hadden even daarvoor samen een project afgerond (staat op beeld in deze vlog voor de geïnteresseerden onder ons) Haar update op Facebook betrof de mededeling dat ze haar kledingkast eens flink onder handen wilde nemen en daarbij de vraag waar ze de afdankertjes een nieuw onderkomen kon bieden. Ik twijfelde geen moment en vroeg haar of ik erbij mocht zijn, inclusief camera. Dus daar ging ik! Bereid je voor op heel veel jurken, operafeitjes en ondergetekende wiens fantasie op hol slaat zodra ze ook stiekem een van de jurken aantrekt. Enjoy!

Als je de video niet kunt zien, klik dan hier. Als je geen enkele update wil missen, dan raad ik je aan om je zo snel mogelijk te abonneren op mijn YouTube-kanaal. (Ja! Leuk! Gratis! Doen!) 

Reacties