Sax and the Pretty.nl

12 jan 2016

Dior Glow Maximizer Light Boosting Primer

Geschreven door Femke, in Beauty

dior glow maximizer light boosting primer
dior glow maximizer light boosting primer
dior glow maximizer light boosting primer
Het is een mond vol. Alsof ze niet konden kiezen welke naam ze deze primer moesten geven. Maar ik snap dat wel. Wat mij betreft had er nog wel een keertje Glow in de naam mogen staan en Wow en Magic en Oogverblindend – wat is dat in het Engels? – want dit is het meest glimmende, glanzende, schitterende spul dat ik ooit heb gezien.

Maar waarom komt deze primer zo’n 60 jaar te laat op de markt? Zodat een van de beroemdste operazangeressen van na de Tweede Wereldoorlog, Maria Callas, hem niet meer kan dragen. Zij schitterde in grote rollen van Italiaanse opera’s van Vincenzo Bellini en Giuseppe Verdi, maar we kennen haar natuurlijk vooral van haar vertolkingen van de aria O mio babbino caro uit de opera Gianni Schicchi van Giocomo Puccini. Haar bijnaam was la divina, de goddelijke. Maria Callas schitterde al van zichzelf, maar waar anders dan op het podium mag je helemaal over de top gaan?

En dus zal ik Dior Glow Maximizer Light Boosting Primer met alle liefde op het podium onder mijn foundation of getinte dagcrème dragen, maar ook op de dagen dat een beetje glow wel gewenst is. Onderschat het niet, deze glow. Smeerde ik ‘m in mijn Kerstmis make-up arrangement nog enthousiast over mijn hele gezicht, bij nader inzien gebruik je deze toch alleen op de plekken waar nodig. En ook al is het een primer, deze is uiteraard niet geschikt, zoals de Smashbox Primer dat wel is, om glimmen tegen te gaan. Net zoals la divina alleen maar geschikt is om te schitteren. What’s in a name.

Meer SATP?
Lifestyle: SATP Playlist – 3 keer zo licht als een veertje
Fashion: De perfecte zwarte pantalon – volgens Brahms
Beauty: Dus ik heb een Beautyblender

Reacties