Sax and the Pretty.nl

5 jan 2016

Dus ik heb een Beautyblender

Geschreven door Femke, in De nieuwe stukken

beautyblender
Het eerste wat al mis is met deze Beautyblender is dat ik ‘m kocht op het moment dat ik eigenlijk kerstcadeautjes aan het kopen was – niet voor mezelf dus – en dacht dat zo’n schattig roze eitje vast wel leuk zou zijn voor iemand en ik ‘m uiteindelijk toch zelf hield. Ja, als beauty blogger ga ik natuurlijk geen producten cadeau doen die ik zelf nog niet ken. Het tweede wat al mis is met deze Beautyblender is dat het nogal een gehypet dingetje is. Wie dept en plopt er nou met een knalroze ei zijn make-up op het gezicht en noemt het vervolgens een airbrush?

Dit doet me gelijk denken aan het deel Air uit de derde van de vier orkestsuites die J.S. Bach schreef. Dit deel kennen we ook als Air on the G string, maar dat is een bewerking van ene August Wilhelmj die het stuk een paar toontjes lager zette en zo ontdekte dat het gehele stuk enkel en alleen op de G-snaar van de viool kan worden gespeeld. Maakt ook niet uit, het stuk klinkt, hoe gek ook, voor mij als een airbrush door de zwevende en zangerige melodie. Tja, make-up fanaat hè.

Maar ik dacht het niet, Beautyblender, dat ik door jou, een roze, piepklein eitje dat groter wordt wanneer je het onder de kraan houdt en een paar keer uitknijpt, mijn voor een godsvermogen pas aangeschafte enorme lading kwasten van Real Techniques nu al aan de wilgen hang. Dat is tevens het derde punt wat al mis is met deze Beautyblender. En dan het vierde punt: je bent ook nog eens, nadat mijn foundation er al snel perfect op zit nadat ik het met jou op mijn gezicht heb staan deppen, in te zetten bij het aanbrengen van concealer. En nou nou, wat blend je dit prachtig in met je puntige neusje. Nee echt hoor, mijn complimenten. Ik heb mijn gloednieuwe Expert Face Brush van Real Techniques al dagen niet aangeraakt. En mijn concealer kwast van Sigma staat daar ook maar zielig en afgedankt in zijn bakje. Bedankt hè. En omdat we je alleen kunnen gebruiken nadat je onder lauwwarm water bent gedompeld, kunnen we je ook elke dag goed schoonmaken en ook elke dag weer genieten van dat airbrush-effect van jou. Handig hoor. Jij en Bach zijn echt gemaakt voor elkaar. Dus…ik heb een Beautyblender.

Meer SATP?
Lifestyle: De minst gelezen van 2015
Vlogs: Vlog #16 Dansen met Shos
Beauty: Smashbox Primer – Een basis. Wil je dat wel?

Reacties