Sax and the Pretty.nl

29 dec 2015

De minst gelezen van 2015

Geschreven door Femke, in Personal

minst gelezen blogposts
Ik ben altijd een beetje negatief ingesteld. Ja, dat is in de wereld van bloggers waar de happy-lijstjes, geluksmomenten, leermomenten en inspirerende quotes je om de oren vliegen natuurlijk not done. Noem het zelfkritisch, zelfreflectie of simpelweg depressie, het zal me een worst wezen. “Happy-lijstjes m’n hol” is mijn motto en daarom snap ik ook totaal niet waarom iedereen erop staat om zijn best gelezen blogposts van 2015 nogmaals met ons te delen. Alsof er niet al genoeg succes mee is geboekt. Ik ben heel blij hoor, dat jullie De wenkbrauwen van Wagner en De droogshampoo van Debussy zo leuk vonden. Uiteraard vonden jullie mijn ietwat gewaagde blogpost die ik schreef over pijpen enzo ook heel geinig, sterker nog, deze heeft mijn website wegens drukte doen ontploffen op de dag van publicatie, stelletje viespeuken. Dat ik mijn benen niet meer scheer was gelukkig maar een fase en mijn brief aan Katy Perry trok ook veel bekijks, maar helaas heeft zij zelf nooit gereageerd.

Ik vind het gewoon zo zielig voor mijn blogposts die dit jaar niet zo druk zijn bezocht. De achterblijvers, de ondergesneeuwden, de verkeerd getimeden. Zoals Lakken met lullabies, waarin je de mooiste nagellakjes en slaapliedjes in een blogpost vindt. Of die ene waarin ik de voordelen van het hebben van een Longchamp tas onderzoek. En dan de vlog waarin ik live op tv walsjes speel. Of die waarin ik op de radio speel. Van deze beste scrub voor je gezicht vind ik ook nog steeds dat je ‘m hebben moet. Mijn arme minst gelezen blogpostjes van 2015. Daar heb ik verdorie ook ontzettend mijn best op zitten doen en verdienen het dan ook om gelezen te worden. Al zeg ik het zelf.

Meer SATP?
Fashion: Het sterven van de coltrui
Lifestyle: 5 tips – plannen voor chaoten
Vlogs: Vlog #16 Dansen met Shos

Reacties