Sax and the Pretty.nl

12 aug 2015

Hallo. Vanavond ben ik op de radio.

Geschreven door Femke, in Persoonlijk

opium radio 4 sax and the pretty femke steketee
Ze vroegen me of ik het leuk zou vinden om wat stukjes op de radio te komen spelen en wat over mijn blog te kletsen. Maar natuurlijk, jezelf promoten in deze tijden is uiterst belangrijk, in welke vorm dan ook. Of je nu een gebakken scholfiletje naar binnen schuift bij Simonis en je daarna op het strand van Scheveningen neerploft, je plantjes er zo lekker bij staan in je achtertuin na het dagelijkse sproeiritueel in de avond of er zat een worm in je kant-en-klare salade van AH; het moet op Facebook. Dus het lijkt me wel eens interessant om iets op de radio te delen. Hoewel, ik hoop niet dat ze ingewikkelde vragen gaan stellen. Zoals: “Vertel eens Femke, wat betekent deze componist voor jou?” en dat ik dan in plaats van een prachtig mooi verhaal over emoties niet verder kom dan “Ehm, ik denk hierbij aan een warme, Spaanse zomeravond waarop ik hoop dat ik geen droog en beschadigd haar heb.”

Normaal zou je je misschien niet zo druk maken om wat je aan moet naar een radio-uitzending, maar in dit geval kun je komen kijken. Het vindt allemaal plaats in Vondel CS in Amsterdam. Je mag er gewoon naar binnen lopen zonder je aan te melden of te betalen, maar je kunt de uitzending ook live online beluisteren. Dus eigenlijk is het een concert dat live op de radio wordt uitgezonden. En op YouTube, want ik ga vloggen.

Opium op 4 – Radio 4
22.30 uur live vanuit Vondel CS (Vondelpark 3 Amsterdam)
Live muziek van Femke Steketee, saxofoon en Tobias Borsboom, piano
Toegang gratis
De uitzending live beluisteren kan hier

Reacties