Sax and the Pretty.nl

19 feb 2015

Britten en Bernstein van Make-Up Studio

Geschreven door Femke, in Beauty Review

Make-Up Studio Durable Lip Fluid & Gloss
Nude lipgloss? Boring! Past overal bij, ja, en je kunt ze bij wijze van spreken nog aanbrengen terwijl je een bus haalt. Ik heb twee kleuren van Make-Up Studio ontdekt die de nude glosses van hun troon stoten. 

Ik ben een drastische zoektocht begonnen naar longlasting lipproducten. Tijdens concerten kan ik een volledige make-up look dragen, maar deze voelt toch altijd een beetje “niet af” omdat je als saxofonist of andere blazer jezelf en anderen geen plezier doet met lipstick of lipgloss.

Mijn zoektocht heeft een mooie start gemaakt met twee kleuren uit de Durable Lip Fluid & Gloss lijn van Make-Up Studio. Mysterieuze kleurtjes, dat wel, want er valt nergens een naam of nummertje te bespeuren. Daarom heb ik ze zelf maar een naam gegeven, te weten “Britten” en “Bernstein”.

Make-Up Studio Durable Lip Fluid & Gloss
Britten                                                                      Bernstein

Britten is een zachtroze kleur, beetje Barbie. Wanneer je je kleding en overige make-up een beetje rustig houdt, spreekt ‘ie voor zich! Eerst breng je de kleur aan en deze laat je even drogen, voordat je uit het andere gedeelte de gloss eroverheen aanbrengt.

Make-Up Studio Durable Lip Fluid & Gloss
Op deze foto zonder de gloss. Ik had gehoopt het zonder de gloss te kunnen doen, zodat ik er eventueel mee zou kunnen saxofoon spelen, maar helaas, mijn lippen lijken zo erg droog.

Make-Up Studio Durable Lip Fluid & Gloss
En mét gloss. I love Britten. Het is er één uit duizenden, net als het vioolconcert van de gelijknamige componist. Deze kleur begint pas echt te knallen wanneer je de gloss eraan toevoegt, net zoals wanneer in het concert na het intro van de pauken, bekken, strijkers en fagotten, dan eindelijk de solist inzet.

Bernstein is een heel ander verhaal. Deze kleur knalt al vanaf het begin, zonder de gloss.

Make-Up Studio Durable Lip Fluid & Gloss
Make-Up Studio Durable Lip Fluid & Gloss
De gloss maakt het af, maar kun je ook achterwege laten. Bij deze kleur denk ik gelijk aan ‘On the Town’ van Bernstein. Hij componeerde de muziek voor de gelijknamige musical. In maart speel ik met het Residentie Orkest deze muziek, waaronder onderstaand deel ‘Times Square’. Misschien neem ik mijn zelfbenoemde Bernstein van Make-Up Studio wel mee het podium op…

 

Reacties